• Romana
  • English
  • Spanish
  • Italian
  • French
  • German


Rezervări - NON STOP

Termene si conditii

Termene si conditii de inchiriere.

Informatiile prezentate mai jos reprezinta un rezumat al termenelor si conditiilor de inchirieri masini prin Autoflexible.

In ceea ce urmeaza persoana fizica sau juridica care inchirieza un autoturism este numita „client” iar „Autoflexible” este persoana juridica care ofera spre inchiriere autorurismul.

 

Conditii generale de inchiriere

Pentru a închiria un autoturism de la Autoflexible varsta minima obligatorie este de 23 ani. De asemenea, soferul principal cat si soferii aditionali, obligatoriu trebuie sa detina un permis de conducere valid, cu o vechime de cel putin 12 luni. In anumite conditii, Autoflexible oferă posibiltatea de inchiriere a unui autoturism persoanelor cu varsta mai mica de 23 de ani (minim 18 ani) sau o vechime a permisului mai mica de 12 luni.

In situatia în care Autoflexible considera necesare unele verificari suplimentare, se pot solicita alte documente sau informatii din partea clientului: bilet de avion, card de credit etc…

Autoflexible isi rezerva dreptul de a refuza inchirierea autoturismului catre persoane care au furnizat informatii false sau catre persoane care nu doresc sa indeplineasca termenele si conditiile de inchiriere.

 

Documentele necesare la ridicarea autoturismului

La ridicarea autoturismului, soferul principal cat si cei aditionali trebuie sa prezinte obligatoriu urmatoarele documente:

  • Carte de identitete (C.I.) sau pasaport
  • Permis de conducere
  • Card de credit emis pe numele clientului (la cererea clientilor, Autoflexible poate accepta si plata in numerar in anumite conditii)

Data expirarii documentelor trebuie sa fie mai mare decat data expirarii contractului de inchiriere.

 

Plata serviciilor de inchiriere si a garantiei

Plata serviciilor de inchiriere si a garantiei se face la preluarea autoturismului cu cardul de credit sau numerar in lei sau euro.

In cazul in care garantia se blocheaza pe cardul de credit, blocarea si deblocarea se va face fara nici un cost din partea clientului.

Plata serviciilor de inchiriere si a garantiei se poate face si prin transfer bancar. In aceasta situatie plata trebuie inregistrata in contul Autoflecxible inainte de ridicarea auturismului.

Valoarea garantiei se stabileste in functie de autoturismul rezervat si variaza intre 200 si 1500 euro.

 

Livrarea si returnarea autoturismului

Livrarea si returnarea autoturismului se face la locul, data si ora stabilite de Client impreuna cu Autoflexible fara niciun cost suplimentar in timpul orelor de program (Luni-Duminica 08:00-20:00), in orasele unde exista sedii Autoflexible si pentru perioadele de inchiriere mai mari de 3 zile. Pentru livrarea sau returnara in afara orelor de program se aplica o taxa de 10 euro/serviciu, iar in zilele de sarbatori legale (declarate zile nelucratoare in Romania) se aplica suplimentar o taxa de 20 euro.

Clientii au posibilitatea de a retura autoturismul oriunde in Romania, in orasele unde exista sedii sau parteneri Autoflexible. Returnarea autoturismului într-un alt oraș față de orașul în care a fost ridicat, este posibilă doar cu acceptul Autoflexible și în funcție de disponibilitatea de dislocare a autoturismului închiriat. Pentru dislocare se aplica o taxa intre 30 si 200 euro.

 

Prelungirea perioadei de inchiriere

Autoturismul inchiriat trebuie returnat in data, ora si locatia specificata in Contractul de inchiriere. Orice schimbare privind data, ora sau locatia de returnare trebuie anuntata cu cel putin 24 ore inainte de expirarea Contractului de inchiriere. Schimbarea datei, orei sau a locatiei de returnare se poate efectua doar cu acceptul Autoflexible. In cazul prelungirii perioadei de inchiriere, clientul va trebui sa plateasca in avans tariful, conform Contractului de inchiriere. In cazul in care din anumite motive clientul intarzie returnarea autoturismului, acesta trebuie sa anunte Autoflexible. Intarzierile mai mici de doua ore nu se taxeaza suplimentar. In cazul in care se intarzie mai mult de doua ore se va taxa cu inca o zi de inchiriere.

 

Returnarea autoturismului inainta de termen

In cazul returului inainte de termen se va emite un voucher pentru valoarea ramasa nu pentru numarul de zile. Voucher-ul poate fi folosit pentru plata partiala sau integrala a serviciilor de inchiriere in toate locatiile Autoflexible si este valabil un an de la data emiterii.